پایگاه خبری اعتیاد

کد خبر 3938
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۰۵
اندازه متن
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت:

مدت زمان نگهداری معتادان در کمپ به ۲ سال برسد

زمان سه ماهه برای پاک شدن کامل فرد کم است و نیروی انتظامی به این موضوع ورود کرده و خواهان افزایش این مدت زمان شده است.این موضوع مورد پذیرش ستاد کل نیروهای مسلح هم قرار گرفته و تا ۶ ماه این مدت زمان تمدید شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت گفت: در مدت زمان ۶ ماه فرد معتاد فقط ساماندهی و بازپروری می‌شود و برای درمان کامل حداقل باید دو سال این فرد تحت نظر باشد.

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد و به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالوهاب حسنوند با اشاره به موضوع مدت زمان نگهداری معتادین متجاهر در مراکز بازپروری و توانمندسازی، اظهار کرد: این زمان سه ماهه برای پاک شدن کامل فرد کم است و نیروی انتظامی به این موضوع ورود کرده و خواهان افزایش این مدت زمان شده است.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، این موضوع مورد پذیرش ستاد کل نیروهای مسلح هم قرار گرفته و تا ۶ ماه این مدت زمان تمدید شده است.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در تمام دنیا نیز فرد معتاد نمی‌تواند در دوره‌های سه تا ۶ ماهه اعتیاد خود را ترک کند و پاک بشود.

حسنوند تصریح کرد: مراحل ترک اعتیاد نیاز به استمرار دارند تا جایی که در برخی از کشورها این بازه یک تا دو سال وجود دارد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با تاکید بر اینکه مدت زمان ۶ ماهه فرد معتاد صرف ساماندهی و بازپروری می‌شود، بیان کرد: به این دلیل می‌گوییم که فرصت ۶ ماهه برای ترک اعتیاد بازه زمانی کمی است که زمانی که بعد از فرصت ۶ ماهه فرد مددجو تکریم شده است و قصد نتیجه گرفتن از وی برای مراحل دوم و سوم اما بایستی مرخص شود، یعنی درمانش ناقص می‌ماند.

انتظار از بهزیستی و وزارت بهداشت

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان همکاری و مشارکت سایر نهادها با پلیس مبارزه با مواد مخدر، عنوان کرد: نهادهای دادسرا، دادستانی، شهرداری از جمله سازمان‌های خوب همراه با ما هستند و انتظارات ما از ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و دیگر سازمان‌ها از جمله بهزیستی و وزارت بهداشت همکاری بیشتر است.

منبع: خبرگزاری مهر

پایان پیام
بازنشر
نظرات (1)
محمد | ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
1 0
فرد معتاد هم یک انسان است .در این کمپها معتادان از همه نظر تحت فشار جسمی روحی روانی بهداشتی قرار میگیرند .برای استحمام باید یکماه منتظر بمانند چون یا اب نیست یا گاز .از نظر خوراک وضعیت از این فجیح تر است غذای بسیار بی کیفیت و غیر قابل خوردن .از نظر پزشکی کوچکترین امکاناتی نیست و در این روزها ک فاصله اجتماعی باید رعایت شود متاسفانه یکصد معتاد باید در فضای پنجاه متری کنار هم زندگی کنند.خلاصه این کمپها جهنم واقعی هستند که یک روز زندگی در ان انسان را تا حد مرگ شکنجه میکند.
ارسال نظر