پایگاه خبری اعتیاد

کد خبر 3939
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۷
اندازه متن
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران:

هزینه روزانه غذا و درمان برای افراد بی‌سرپناه در گرمخانه‌ها حدود ۲۷ هزار تومان است

هزینه‌های ما در گرمخانه‌ها به چند بخش نیروی انسانی، هزینه بهداشت، غذا، زیرساخت‌ها، املاک شهرداری و انشعابات تقسیم می‌شود ولی هزینه روزانه غذا، بهداشت، درمان و پوشاک افرادی‌که در گرمخانه‌ها اقامت می‌کنند حدود ۲۷ هزار تومان است.
سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهر

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با بیان این‌که در شب‌های سرد زمستان متوسط ورودی گرمخانه‌ها حدود ۲ هزار نفر بود، گفت: هزینه روزانه غذا، بهداشت، درمان و پوشاک افرادی‌که در گرمخانه‌ها اقامت می‌کنند، حدود ۲۷ هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد و به نقل از خبرگزاری آنا، سید مالک حسینی در ارتباط با وضعیت ساماندهی افراد بی‌سرپناه در شهر تهران عنوان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی روزهای سرد و سختی را پشت سر گذاشتیم و این موضوع باعث افزایش فعالیت‌های ما برای شناسایی افراد کارتن‌خواب برای نجات از سرما بود.

وی با بیان این‌که خوشبختانه گزارشی مبنی بر فوت افراد بی‌خانمان در اثر سرما نداشته‌ایم، گفت: امسال کار ما سخت شده است زیرا امسال سرما پیش افتاده است و از مهرماه با بارندگی‌ ممتد مواجه بودیم و بنا بر اعلام سازمان هواشناسی چندی پیش نیز با سرمای بی‌سابقه‌ای مواجه بودیم.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در شبانه‌روز بیش از ۴۲۰ نفر از همکاران ما از سطح نواحی گرفته تا سازمان‌های شهرداری مشغول گشت‌زنی در راستای بحث نگهداشت اجتماعی هستند و در این راستا فضاهای بی‌دفاع شهری در اولویت قرار دارند.

حسینی با اشاره به اینکه به‌طور میانگین شبانه ۳۵۰ مددجو جذب گرمخانه‌ها می‌شوند، عنوان کرد: بیش از ۲۵۰ نفر از این افراد از طریق تماس‌های مردمی به گرمخانه‌ها منتقل می‌شوند.

وی تصریح کرد: در ۶ ماهه دوم سال، بیش از ۳۲ شب گرمخانه سیار مستقر کردیم و تاکنون به حدود ۱۷۰۰ نفر را تحت پوشش قرار داده‌ایم که در شب با وعده غذایی گرم پذیرایی شده و تا صبح در اتوبوس گرم تا صبح حضور داشته‌اند.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران افزود: این گرمخانه‌های سیار از ساعت ۲۳ در دو اتوبوس در میادین اصلی همچون تجریش و آزادی مستقر شده و دو اتوبوس دیگر بسته به اعلام نیاز مطرح شده از سوی همکاران به ارائه خدمت می‌‌پردازند.

حسینی با اشاره به این مطلب که تعداد گرمخانه‌های ما نسبت به سال قبل از ۱۷ به ۲۱ مرکز افزایش یافته است و تعداد گرمخانه‌های مخصوص زنان نیز نسبت به پارسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، گفت: در سال گذشته دو مرکز مربوط به زنان داشتیم که امسال با تمهیدات انجام شده این مراکز به چهار گرمخانه رسیده است.

وی تصریح کرد: ما در سنوات گذشته پنج گرمخانه داشتیم که در شرایط اضطرار و سرمای هوا فعال می‌شدند که امسال همه این مراکز از نیمه آبان ماه فعال شده و کمتر در مناظر شهری با تجمع افراد بی‌خانمان مواجه بودیم.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران افزود: امسال برای اولین بار همه گرمخانه‌ها به‌صورت شبانه‌روزی فعال بوده و در شبانه‌روز با سه وعده غذا به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به افراد نیازمند می‌پردازند.

حسینی با اشاره به این مطلب که افراد بی‌سرپناه در صورت نیاز به خدمات درمانی به گرمخانه خاوران و زنان به گرمخانه لویزان منتقل می‌شوند، گفت: در صورت اضطرار ما پذیرش این افراد را در مراکز بیمارستانی نیز داشته‌ایم هرچند به‌دلیل شرایط این افراد ارجاع آنها به بیمارستان با مشکلاتی مواجه بوده است.

وی در ارتباط با هزینه نگهداری افراد بی‌سرپناه در گرمخانه‌ها نیز عنوان کرد: هزینه‌های ما در گرمخانه‌ها به چند بخش نیروی انسانی، هزینه بهداشت، غذا، زیرساخت‌ها، املاک شهرداری و انشعابات تقسیم می‌شود که اعلام سرجمع آنها نیازمند بررسی است ولی هزینه روزانه غذا، بهداشت، درمان و پوشاک افرادی‌که در گرمخانه‌ها اقامت می‌کنند حدود ۲۷ هزار تومان است.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان متوسط میزان پذیرش افراد بی‌سرپناه در زمان برودت هوا بین ۲ هزار تا ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در شهر تهران عنوان کرد و گفت: میزان ورودی گرمخانه‌ها با سرمای هوا رابطه مستقیم دارد ولی تقریباً این میزان ورودی در عدد ۲ هزار نفر ثابت مانده است.

منبع: خبرگزاری آنا

پایان پیام
بازنشر
ارسال نظر