پایگاه خبری ادنا

کد خبر: 2029 تاریخ خبر: ۱۳۹۵-۱۱-۲۷


اختصاص ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۶


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر از اختصاص ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد و به نقل از خبرگزاری شبستان، پرویز افشار با اشاره به بودجه ستاد در سال 96 گفت: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده در سال 96، 176 میلیارد تومان اعتبار برای ستاد مبارزه با مواد مخدر در نظر گرفته شده است که اعتبار امسال ما حدود 15 درصد رشد داشته، این رقم غیر از رقمی است که شورای اجتماعی کشور به عنوان اعتبار فوق العاده اختصاص خواهد داد. در سال 95، 10میلیارد تومان هم از محل شورای اجتماعی کشور بودجه تزریق شد که امیدواریم در سال آینده هم این رقم از 10 میلیارد تومان فراتر رود و ما علاوه بر بودجه های ستاد ،بودجه های تزریقی از شورای اجتماعی کشور را هم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یک اتفاق مهم دیگر در برنامه ششم توسعه رخ داده است، بیان کرد: این است که مصوب شده، ستاد مبارزه با مواد مخدر در برنامه ششم توسعه با کمک و حمایت سیستم قضایی ،اموال و دارایی های قاچاقچیان را احصا و شناسایی کند و در صورت ثبت ،به فروش برساند و پس از گردش مالی در خزانه، همه آنها را برای توسعه کمی و کیفی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر در اختیار ستاد قراردهند. امیدواریم همه این موارد دست به دست هم دهند و با هم‌افزایی  یکدیگر شاهد تحقق اولویت ها، اهداف و برنامه های ستاد باشیم.

افشار با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش آسیب های اجتماعی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در برنامه ششم توسعه، وظیفه سنگینی مبنی بر کاهش 25 درصدی اعتیاد با دو نگاه یکی نگاه به سیاست های کلان مبارزه با مواد مخدر( ابلاغیه رهبری در سال 1385 )و دیگری مدیریت مصرف قرار دادند. ما هم این موضوع را ملاک قرار دادیم، جدیت زیادی داشتیم که در برنامه ششم توسعه احکام مرتبط با مبارزه همه جانبه با مواد مخدر از یک جامعیتی برخوردار باشد البته در کمیسیون های تخصصی مجلس و همچنین در صحن تغییراتی رخ داد اما چند مصوبه بسیار مهم  وجود داشت.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه بامواد مخدر در ادامه اظهار کرد: یکی از  مصوبات،فراهم کردن سازوکار، بودجه و منابع انسانی برای مبارزه با مواد مخدر است در صورتی که این بودجه ها تحقق یابد، بسیاری از مشکلات دیگر هم مرتفع می شود.

وی ادامه داد: بحث دیگر مصوبه ای است که سازمان بهزیستی کشور را با کمک شهرداری ها مکلف می کند، نسبت به راه اندازی مراکز جامع، صیانت و بازپروری در شهرهای بزرگ و مراکز استان ها اقدام کنند تا کسانی که تحت درمان قرار می گیرند، سرگردان نشوند و بعد از گذران مرحله  درمان به این مراکز انتقال  یابند تا تحت پوشش برنامه هایی قرار بگیرند تا بازتوانیشان کامل و از بازگشت مجدد آنها به اعتیاد کاسته شود.

افشار ادامه داد: علاوه بر این اقدامات، بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر در برنامه ششم توسعه جزو مصوبات حوزه ستاد مبارزه با مواد مخدر است تا با اصلاح آن نهایت بازدارندگی و اثرگذاری را داشته باشد.

منبع: خبرگزاری شبستان